Ministar Erlić u radnom posjetu općini Zagvozd

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić na poziv načelnika Miroslava Gaće boravio je u radnom posjetu općini Zagvozd.

Prilikom posjeta ministar Erlić održao je radni sastanak s načelnikom Gaćom i njegovim suradnicima te županijskim pročelnikom Tomislavom Đonlićem na temu projekata Općine Zagvozd s posebnim naglaskom na projekte koji se realiziraju uz financijsku podršku Ministarstva.

Ministar Erlić naglasio je kako je vidljivo da se općina Zagvozd dinamično razvija s projektima koji su vidljivi na svakom koraku, a Ministarsvo s nikad više sredstava aktivno pomaže realizaciju projekata kroz program podrške Dalmatinskoj zagori.

Trenutno najveći projekt koji Općina provodi je Izgradnja planinarskog doma Kaoci uz podršku Ministarstva u iznosu od 600.000,00 eura.

Također, Ministarstvo podupire i cijeli niz drugih projekata na području Općine poput Rekonstrukcije Doma kulture te Izgradnje modernog školskog igrališta uz sve popratne sadržaje koje će koristiti sportski klubovi s ovog dijela Splitsko-dalmatinske županije i drugih.

Veseli vidjeti da se broj prvašića u Zagvozdu povećava te da postoji potreba za izgradnjom i proširenjem vrtića, te da sve više mladih obitelji ostaje na području općine. To je najvažnije i to je jedino jamstvo za budućnost Zagore – istaknuo je ministar Erlić.

Foto i video: Radio Imotski

Previous Župan Blaženko Boban sa suradnicima obišao radove na projektima u Zagvozdu

Općina Zagvozd

Franje Tuđmana 65, 21270 Zagvozd

Pon  – Pet: 7:00  – 15:00

Rad sa strankama: 09:00 – 14:00

Dnevni odmor: 10:30 – 11:00

Zaštita osobnih podataka

Općina Zagvozd 2024. - Sva prava pridržana

Skip to content